Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem lehet haspolóban...

Miért nem lehet haspolóban mászkálni télen?

Figyelt kérdés

A leszólások helyett jobban értékelném a normális, higgadt kommunikációt...

Na sokszor mondják,h nem lehet így mászkálni,mert több bajom lesz belőle. De elfelejtettem,h milyen hátrányokat mondtak. Mert csak a szégyen érzettemmel voltam elfoglalva.

Mivel én sem akarok haspoloban mászkálni,de a normális poloktól kivagyok. Az oversize polok felgyürödnek a gyaknál, a karnál. A feszülösökbe meg bele izadok és nem jön ki belőle,se a szag se a folt. (Igen télen is 😂) és nem szeretnék büdös lenni.

A triok meg egyszerűen borzalmasan állnak. Még csak 21 éves vagyok és triok a lassan 50 éves anyám hord, meg hasonló korosztálynál látok ilyet.

nov. 9. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Olyan vese bajt kapsz,ami elkísér a sírig.
nov. 9. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Én szeretem a telet, mert bármilyen pólót felvehetek, hiszen úgyis veszek fölé pulóvert, ami takarja. Ilyen módon hűvösebb időben inkább trikót és hosszú ujjú pólót vagy garbót húzok a pulcsi alá, melegebb időben elég a vékonyabb. Büdös izzadás ellen a pamut meg a napi zuhanyzás elégnek kellene, hogy legyen. A trikók nálam mind pamutok. Nem vagyok még 40 se.
nov. 9. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Törvényileg nincs megtiltva, hogy abba járkálj. Szóval hajrá. Az, hogy megfázhat a tüdőd, veséd stb. az már a te döntésed.

Engem jobban zavarna az izzadság. Mármint ha csak a hónaljánál izzadsz bele az nem gond, természetes. De ha mindenhol akkor azonnal orvos, mert amúgy nem kéne. Amúgy a feketén nem látszódik a folt egyáltalán, ha jó dezodorral használod (pl. Nivea Black and White). De ha ennyire zavar akkor vannak alternatívák izzadásra.

-Jó minőségű dezodor,

-nap közben töröld át a hónaljad és dezodoráld újra, ha szükségesnek érzed (12 órás műszak alatt én is szoktam ezt 2-3x/nap csinálni, semmi ciki nincs benne),

-cserélj ruhát gyakrabban,

-használ folt eltávolítót és izzadság folt eltávolítót (ezeket tudom ajánlani, rengeteg fehér pólómat mentették meg: [link] , [link] , egyéb foltokra marhaepe szappan),

-válts mosószert.

nov. 9. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
nőgyógyászati dolgok, hasüregi felfázás bélgyulladás veselégtelenség ! soroljam még?
nov. 9. 17:59
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Nekem kellemetlenül fázik a derekam úgy. De ha van rajtad egy haspóló, de fölötte mindig van egy réteg, akár egy vékony pulcsi, úgy is jó. Tehát ne legyen csupasz hátul a derekad.
nov. 9. 18:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Szoval akkor elég ha van egy vékony pulcsim és már nem fázik meg a vesém?
nov. 9. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

6.

Nem

nov. 9. 18:54
 8/10 anonim ***** válasza:
43%

Amit te "trikónak" nevezel, azzal mi bajod van? Rengeteg fiatalos, keskenyebb/szélesebb pántos, esetleg finom kis csipkével szegélyezett trikót lehet kapni. Egyáltalán nem öregasszonyosak.

Azok leérnek a derekad alá; és ha arra még fölveszel egy pulcsit, az már védi a derekadat.

nov. 9. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Mert hideg van
nov. 9. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom nem CSAK haspólóban lennél az utcán, hanem pulcsi és kabát felette, szóval vedd fel nyugodtan. Semmi bajod nem lesz.
nov. 10. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!