Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kemény csomó a mellben? Mi...

Kemény csomó a mellben? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.

Furdes kozben vettem eszre, mar ahogy elhuzom a kezem rajta erzem a csomot mensi elott vagyok 1hettel egyebkent ha ez jelent valamit..kicsit erzekeny

Nagyon nagyon megijedtem es mindenki alszik, valakinek tipp?

Felek hogy daganat .....

ma 00:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyebkent szokott lenni a mellembe mensikor ami faj, es utana el is mulik menstruacio tavozasaval.
ma 00:43
 2/4 A kérdező kommentje:
De mintha az egesz mellem egy ilyen nagy kemeny csomo lenne szoval nemtudom.
ma 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínüleg a mirigyek dagadtak meg. Menstruáció előtt és közben inkább jobban duzzadtak szoktak lenni. Nyomásra fájdalmas.

De nem árt ha megnézeted, már csak azért is hogy megnyugodj.

ma 02:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugi, ne parázz.

Nem feltétlen daganat, és nem feltétlen rosszindulatú. A mell mirigyekbõl van, néha be tudnak durranni, pláne menzeszkor.

[link]

Attól függően milyen vastag a zsírréteg rajta, ki lehet tapintani a mirigyeket is.

Nekem vol mellfelvarrásom, és emiatt CT meg minden, ott is mondta a doki, hogy látod ott a csomó a képen, engem meg levert a víz. Aztán mondta, hogy ne féljek, vannak nem rosszindulatú, teljesen normális felgyülemlések is.

A ráknál ezeket nézed

[link]

De természetesen ha félsz, nézesd meg.

ma 02:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!