Mi lehet az oka? Október 31.-én volt egy vetélésem műtét lett belőle mert nem indult meg magától a vetélés. November 13.-ig véreztem. Most december 14-től 19-ig volt a vérzésem , de valamiért azóta is minden este halványrózsaszín vérzésem van ,
Nőgyógyászati ügyelet csak van a lakókörnyékeden? Férjed nem tud bekísérni vagy esetleg másik családtag?
Édesanyád vagy édesapád a közelben él valahol? Hány éves vagy? Tudsz mentőt hívni, ha nagyon rosszul lennél? Ismered az aktuális hívószámot?
Én úgy tudom, hogy a legújabb hívószám valami 1830 lehet. Talán 2024. február 1.-je óta. (Betegszállító mentőautó.)
Első: Azért te sem gondolhatod komolyan, hogy pár napja tartó pecsételő vérzés miatt mnetőt kellene hívni, meg az ügyeletre futni, ugye?
Ha nem múlik el pár napon belül, sima nőgyógyászati szakrendelést keress fel.
Lehet még nem állt helyre a hormonháztartásod, de szövetmaradvány, vérömleny, ürülése, vagy gyulladás is lehet. A férjjel való együttlétet én hanyagoltam volna a helyedben, mert szerintem több idő kell a regenerálódáshoz, és ilyen téren is puhenni kell (de persze ez azbén véleményem, lehet túl óvatos vagyok).
Minden esetre ha nem vagy jól, ne várj januárig, ülj be szépen a rendelöbe és ne hagyd hogy hazaküldjenek vizsgálat nélkül. És pihenj amennyit csak tudsz, ne robotold végig az ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!