Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki mostanaban volt lombikon...

Aki mostanaban volt lombikon leirna nekem, hogy pontosan mi lesz?

Figyelt kérdés

Most voltunk az elso konzultacion, termeszetesen annyira izgultam, hogy a kerdeseim felet nem sikerult feltennem az orvosnak, a parom pedig magyarul sem beszel.. szoval az addig oke, hogy a vizsgalatok meglesznek mindkettonknek meg december kozepeig, mert kaptunk mindenhova idopontot. (std szures stb) viszont utana mi lesz es meddig tart majd a “procedura” kb? Mennyibe kerulnek a szurik? BMC-ben vagyunk egyebkent es nem lesz inszem, hanem egybol lombik mert sulyos belerintettsegu endo mutetem volt tavaly rezekcioval..

A doktorur nagyon kedves volt egyebkent, amiket kerdeztem valaszolt turelmesen, csak valahogy ezek kimaradtak 😅

tegnap 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Mostanában nem voltam. 31/f
tegnap 20:26
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Csak tippelek, hogy te vagy a női tag. Mi nálunk még mindig folyamatosan tart sajnos a lombik, nemrég a 3. volt. A BMC-ben arra számíts, hogy ezeket megcsináltatod, akkor visszamentek, azokat megnézik, ellenőrzik, és eldöntik milyen lombik eljárás lesz. Ha szerencsétek van, akkor ott nem fog eszébe jutni, hogy ja az is kellene még, és akkor még egy kör. Most nem tudom ott mi a helyzet, de eddig felújítás volt a műtőben, ezért nem indítottak lombikot, nem tudom jelenleg mi a helyzet. A szurik meg a lombikkal kapcsolatos gyógyszerek, pl. szteroid, kálium, progeszteron, esetleg clexane, ami kell, ha TB ellátásban vagytok, akkor doboz árasok, az kb. 300Ft., nálunk ott volt az első lombik, kb. 10 ezer volt összesen. De egyéb költséged is lesz, mert pl. szedjél terhes vitamint, D-vitamint, stb., ezek sokba kerülnek és vény nélküliek. Nálunk úgy, hogy a genetikára kellett várni 8 hetet, meg mire mindent megcsináltattunk, első konzitól 4 hónap múlva indulhatott a lombik kezelés. Maga a lombik, pl. nálunk antagonista protokoll volt, 2 hét sem volt kb. a petesejt leszívásig, ezalatt kb. 2-3 naponta kell járni a nőnek ultrahang kontrollokra, utána 3-5 nap múlva beültetés, és utána kb. 10 nap múlva menni kell HCG tesztre.
tegnap 22:27
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Még az kimaradt, hogy sajnos minden eset más és egyéni, többféle protokoll van, ergo nehéz válaszolni arra, hogy hogy lesz, nekünk sajnos sok tapasztalatunk van, ha gondolod inkább írj privátot, mert sok lesz a kérdésed és a válaszok sem egyszerűek, nem lehet így kérdések nélkül leírni mindent.
tegnap 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!