E.coli a hüvelyben milyen tüneteket okozhat???
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha volt valakinek akkor kérem írja le hogy mik voltak a tünetek hüvelyi e.coli fertőzésnél.nov. 3. 07:13
1/15 anonim válasza:
Vagy semmit sem veszel eszre, csak vizsgalatnal kiderul a laborban, vagy ugyanaz, mint a huvelygomba, viszketes.
2/15 anonim válasza:
A hüvely tisztasági foka romlik. Elváltozik a pH érték, és esetenként felfázás szerű tünetek is jelentkezhetnek. Nyilván darabos/lepedékes dolog is lehet ott bent...
Illetve elnézést, de olyan is van, hogy büdös lesz a puncid. Sajnos ez ilyen. Milyen bugyikat szoktál hordani? Fogamzásgátló tablettát szedsz?
Írhatod privátban is, ha itt nevessek érzed.
4/15 A kérdező kommentje:
Ezt a baktériumot találtak nálam,lassan másfél éve nem sikerül kiirtani. Folyamatos alhasi fájdalmaim vannak,csípő vizelet, hüvelygyulladás,hüvelyfájdalom,fájdalmas szex,hüvelyfolyás kis mennyiségben ami néha fehér néha sárgás. A magán nőgyógyász elküldött hogy nem ad már több antibiotikumot és igyak tőzeg áfonya teát. Hát nyilván nem használ. Éjszaka sem aludtam már megint a folyamatos alhasi nyomásérzéstől,bal oldali petefészek tájékon fáj.
nov. 3. 16:37
5/15 anonim válasza:
Nem tud többet a magánorvos sem, mint az OEP finanszírozott. Kicsit többet jópofizik és hamarabb kapsz hozzá időpontot, de ennyi.
Milyen vizsgálatokat végeztek eddig?
6/15 A kérdező kommentje:
3 orvosnál voltam. Mindegyik csinált egy hüvelyi ultrahangot. Az első doki márciusban egy méhnyakrákszűrést is. Akkor arról volt szó hogy ez trichomonas és felszállt a méhemre. A 3.orvos augusztusban egy hüvelyleoltást amiből kijött az e.coli. Meg volt egy teljes std vizsgálat. Ami negatív.
nov. 3. 17:19
7/15 Slyzeg válasza:
Szia. E. Coli : oregáno 3x4 csepp, kakukkfű 3x4, bio kokuszolajba csepegtetve evőkanálal,ami biofilmfelbonto is. N-acetil-L-cisztein szintén biofilmfelbonto 3x1, Lactoferrin az vasmegkötő,hogy ne szaporodjon a baktérium. D-mannose ami kimossa a baktériumot bevétel után 60percel sok folyadék. Ez a legjobb e.colira
8/15 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm. Ebből jelenleg csak a D-mannózt tudom beszerezni. Az is hatásos? Esetleg a Betadine kúp az segítene vajon? Azt is vettem.
nov. 5. 11:58
9/15 anonim válasza:
Ezek a cuccok (főleg a dugdosós és kenegetős) nem mennek el a méhedig, hugyhólyaghoz és a petefészkeket is kikerüli
10/15 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. Az utolsó doki még annyit mondott hogy használjak Gentamicin Wagner kenőcsöt huvelybe nyomva. De ezen a kenőcsön az van hogy csak külsőleg és egyébként sem értem hogy ez miért lenne jó e.colira. Valaki használt már ilyen krémet???
nov. 5. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!