Februárban P3 lett a citológiám. A tüneteim: barnás folyás,hüvelyben fájdalom.3 hónap Cikatrinida kúra következett.Ilyen tüneteket tapasztaltak véleménye érdekelne.Mi lett a diagnózis?
Elmentem egy magán nőgyógyászhoz,másodvéleményért.Csinált nekem citologia,HPV és bakteriális vizsgálatokat.Azt mondta a méhszáj rávan tapadva a hüvelyemre és gennyes folyásom van.Dalacint írt 4x1 dózisban.
Kérdeztem,hogy meglehet gyógyítani ezt amit látott.Azt mondta,a gyulladást mindenképp.
Nagyon félek hogy rákos vagyok.
Tapasztalatokat szívesen meghallgatok,ill.ha lenne itt orvos pm kérem...
A szülésem 17 éve nem volt egyszerű,beékelődött a lányom,és beszorult.Sos császár lett belőle,alig tudták kivenni a lányomat úgy beszorult.Nem lehet hogy ez okozza most a gondot?
Eddig csak annyit mondtak az orvosok hogy mégszájsebem van,nem kell törődni vele.
A p3 citologia még nem jelent semmit önmagában. Alapból elavult ez az osztályozás.
Max annyit jelent, hogy jelenleg nem 100%-ban normális a kenet, de nem tud különbséget tenni kóros sejetek és gyulladás között. Ezt más tesztekkel lehet pontosítani.
Rakmegelozo allapot inkább p4-tol van.
Ha vége a kuranak kell csinálni új citologiat.
A magánorvosnál készült kontroll citologia, hpv és bakteriális vizsgálat.
Egyik már meg is jelent az EESZT-ben,csak nincs csatolva a lelet.Gondolom mert baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!