Trichomonas vaginalis diagnózisnál kinek milyen tünet jelentkezett? És hogyan diagnosztizálták?
Akinek beigazolódott ilyen fertőzés, annak hogy derült rá fény?
A kenetem el lett küldve laborba bakterológiai vizsgálatra. Azon fény derült volna erre a betegségre, vagy csak célzottan akkor, ha direkt erre küldik el?
Nincs.
Valami bajom biztos van, de nem meghatározott helyen. El vagyok keseredve. Már mindenre gondolok, csak legyen végre gyógyulás. :(
Nőgyógyász.
Mikroszkóp alatt ellenőrizte, ahol annyit látott, hogy gyér lactobacillus állomány, fehérvérsejt látható, illetve minimális candida.
De a kenetet el is küldték mikrobiológiai tenyésztésre, ahol természetesen semmi sem tenyészett ki.
Égő, csípő érzés szex alatt/vagy tampon felhelyezésekor a hüvelybemenetnél.
Eddig kétszer lett jó. Ureaplasma pozitív lett, arra kaptam doxyciklin és azi sandozt, utána jó volt 4 hétig, majd visszajött. Majd egy baktérium és gombaölő kúpot, amit úgy kevernek ki a gyógyszertárba, azután volt jó kb 3-4 hétig szintén.
Minden más nem segít. Hiába toltam fel hüvely PH helyreállítót, hiába szüneteltettük a szexet. Ezért gondolom, hogy valami van. Csak miért nem tenyészik ki? Az orvosok már pszichológushoz akarnak küldeni.. holott már többféle antibiotikumot is próbáltak, és csak erre a kettőre reagált a szervezetem, de ők azt mondják, hogy bemesélem magamnak, hogy használ... Miközben semmi bemesélés, valamelyik használ, valamelyik nem.
Igen.
Ugyanazokat kapta, mint én. Utána ureaplasma negatív. Bár nekünk csak az urealyticumot nézték, nem a parvumot.
Most volt vizelet és ondó bakterológiai tenyésztésen, minden negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!