El nem múló trichomonas?
A volt pàrom megcsalt és trichomonast kaptam tőle. Használtam rá klion-100 kúpot 10. Egész jó volt a helyzet, okozott húgyúti fertőzést is amire antibiotikumot kaptam. 1-2 héttel később újra jelentkeztek a panaszok, klion 250mg szájon at szedheto gyógyszert kaptam ugyanúgy 10 napra.
Pár napja hagytam abba, jobbnak tűnt sokkal. Azóta megint vannak felfázós tüneteim és bàr a folyasom mennyisége minimális ismét zöldes színű. szexuális partnerem azóta nem volt. Mitol újulhat ki folyamatosan? Meddig kell még szenvednem ezzel?
Azért újul ki mert nem kapsz megfelelően erős gyógyszert ezért nem pusztul el mind, ugyis ezek kis egysejtűek amik mozognaak, az okozza a viszketést.
Vissza kell menned minél előbb és elmondani, hogy nem múlt el.
Emellett mindent moss magas hőfokon, a törölközőt ne használd 2xegymás után, a mosáshoz tegyél fertőtlenítőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!