Miért jött meg megint hamarabb a menstruációm?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Az utolsó normális menstruációm október 2.-án jött meg. Aztán valamiért október 18.-án is megjött. Viszonylag normál mennyiség max kicsit gyengébb mint eddig. Viszont ma mintha megint lenne. Ugye pont ma van 2 hete. Meg ez a 3. októberben. Ez mitől lehet? Összefügghet a stresszel? Új suliba járok és nem tetszik emiatt is ideges vagyok illetve a napokba más miatt is. Régebben volt pajzsmirigy problémám de az elmúlt annak ellenére, hogy gyógyszert sem szedtem. Viszont arra gondoltunk, hogy lehet megint előjött. Az befolyásolhatja?
Köszönöm előre is a válaszokat!
tegnap 19:09
1/1 anonim válasza:
Ha ismétlődne ez a probléma akkor mindenképp menj el endokrinológushoz és nézess egy térképet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!