Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan eshet teherbe hetekkel...

Hogyan eshet teherbe hetekkel ovulálás előtt?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, laikus, de nem értem, hogy ovulálás előtt hogyan eshet teherbe valaki? Párom 3 hete rosszullétek jelentkeznek, fáj a melle. Pont akkoriban egy pár napig nem szedte a fogamzásgátlót. De ez kb. pont a menzesze után volt, bőven ovulálás után. Ma 2 napja késik az ehavi menzesze, pedig nem szokott.

Másfél hete, ovulálás előtt csinált egy tesztet (bár tudom, hogy feleslegesen) az negatív lett. Ma/holnap csinál még egyet.

Ha ez is negatív lesz, akkor feltételezem szükség van valami átfogóbb kivizsgálásra. Két hete volt laborban, teljesen rendben volt, szóval nem tudom mi okozhatja a tüneteit.

okt. 30. 09:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%

"Rohadtul nem erdekel alap esetben, hogy hogy mukodik. Nem vagyok orvos, nem vagyok no, boven eleg szerintem ha a ciklussal nagyjabol rendben vagyok."

Bárcsak engedélyeznék a férfi fogamzásgátlót...

okt. 30. 15:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok orvos, nem vagyok no, boven eleg szerintem ha a ciklussal nagyjabol rendben vagyok."

A gond CSAK ANNYI, hogy ha gyógyszert szed, akkor mindenféle ismereted a "ciklusról" érvénytelen, mert a gyógyszer szabályoz mindent.

okt. 30. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egy hormontablettáról beszélünk, nem cukorkáról, és igen, elég sok nőnek sikerül beszednie napról napra normálisan, ugyanis gyógyszerről van szó.

Amúgy nem tudom, milyen ciklusról beszélsz, amikor a barátnődnek nincs semmiféle ciklusa, csak az, amit mesterségesen létrehozott a gyógyszer, és amit már 2-3 szem kimaradása is boríthat a picsbe.

okt. 31. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy összevissza beszélsz, kérdező. A főkérdésben még "egy pár napon át" nem szedte - hát bszki, az mondjuk szép.

Ha véletlenül kimarad, megcsúszik egy szem, oké, de "néhány napon át" nem szedni...

okt. 31. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!