Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány óránként mentek pisilni...

Hány óránként mentek pisilni egy átlagos napon?

Figyelt kérdés
Kort es memet írjatok légyszi

okt. 29. 06:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Folyadék ivàstoĺ füg. Van amikor óránként de van hogy 2 vagy 3 óránként.
okt. 30. 07:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én válaszom azért nem hasznos, mert legtöbbször az utolsó pillanatokban érek ki, mert amikor enyhe az inger, nem megyek és ez nem egészséges. Például elindulok a munkahelyről és nem megyek, mert nagy a sor és itthon rohanok mar vécére. Én ezt kérdeztem ma, mert sokszor aki velem van is látja, hogy pisilnem kell és folyton kérdezgeti, hogy pisilnem kell vagy próbál megnyugtatni hogy mindjárt pisilhetek és ettől kiabálni akarok. https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__128..
okt. 30. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:

#12 pont az ellentéted vagyok. Nem szeretem megvárni, amikor már nagyon kell. Nem jó érzés. Ha pedig megyek valahová, akkor mindig megyek előtte pisilni, ha kell, ha nem. Akkor is, ha csak rövid időre megyek el. Emiatt aztán nagyon sokszor pisilek egy nap.

Úgy tudom, az se jó, ha csak akkor mész, amikor már nagyon kell, és az sem, ha akkor is mész, amikor nem kell, csak megelőzésképpen. De sajnos mindig vannak olyan helyzetek, amikor nincs lehetőség mosdóba menni, szóval nem tudjuk, hányszor mennénk ideális esetben, ha folyamatosan rendelkezésre állna a mosdó, és nem kéne egyéb szempontokat is figyelembe venni.

okt. 30. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyjából 2 óránként.

18/L

okt. 31. 17:28
 15/17 anonim ***** válasza:
6 óránként is elég, keveset iszok.
nov. 1. 15:38
 16/17 anonim válasza:

Általában 5-6 alkalommal naponta.

Napi 3 liter vizet fogyasztok folyamatosan elosztva, plusz reggelente szoktam kávézni.

De napközben 8 óra alatt elég egyszer, vagy van, hogy egyáltalán nem.

30/F

nov. 3. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem most is pisilnem kell de izgi van a soriban.
nov. 3. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!