Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy menzi alatt hány tampon...

Egy menzi alatt hány tampon megy el?

Figyelt kérdés
Hány fogy el.....? :)

okt. 28. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Menstruációs bugyit használok. Abból 4-5. Ha megyek uszodába akkor egy tampon
okt. 28. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Attól függ, hogy mi a program.

Strandoláshoz a sokadik napig is szoktam használni, meg futáshoz is, de alapesetben csak az első erőteljesebb napon kell. Próbálom minimalizálni a tamponhasználatot, ráadásul nem is vagyok egy mai csirke (38), így nagyon lecsökkent a vérzés mennyisége is az elmúlt években, szinte végig elvagyok tisztasági betéttel.

okt. 28. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Az első napon 4-5 óra alatt telik meg egy normál tampon. A többi napon már 8 óránként is csak muszájból cserélem a mini tampont mert nem telik meg annyi idő alatt sem. Ha nincs már erős vérzés akkor menstruációa bugyit használok inkább.
okt. 28. 22:24
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És kb max egy hétig tart? Vagy hány napig, ez is változó?

Mindig vannak ilyen járulékos rossz tünetek, mint hogy görcsök stb.. nem tudom mik szoktak.?

okt. 29. 02:44
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
#4 ez mind egyéni. De az átlagot a google is kiírja neked
okt. 29. 09:17
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

Első három napon elmegy 2-3 super plus (de én éjszakára is azt használok, mert nincs kedvem háromóránként ágyat húzni :D).

Negyedik naptól már elég a mini és azt kb 6-8 óránként cserélem, utolsó napon meg már bőven jó a tisztasági betét is.

okt. 29. 11:04
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
6 naposan mensim. Az első 2 napon általában elég a normál tampon. Utána meg a mini. De az utolsó napon már nem szükséges az sem.
okt. 29. 18:26
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Utsó kérdés és akkor már vizsgázhatok =D

Szex mehet menstruációkor? Vagy inkább kellemetlen,nem jó érzés olyankor, nem kivánjátok?

köszi a válaszokat 👍😉

okt. 30. 06:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Változó. Én szeretném de a férjem annyira nem. Kellő óvatossággal mehetne.
okt. 30. 06:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 🙂
okt. 30. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!