Pattanások fogamzásgátló szedése közben és nem múlnak?
Figyelt kérdés
Cerazettet szedek és augusztus óta az arcom olyan pontjain vannak pattanások ahol eddig még soha. Nem vagyok pattanásos típus szóval ezért aggaszt. Ahogy múlik az egyik jön a másik.
Márciusban kezdtem el szedni szülés után az első menstruáció kezdetetekor. Más mellékhatás a pecsételő vérzés, ez előfordul néha de nem tart soká. De a pattanások nagyon zavarnak és nem tudom hogy azért mert nemrég babám született és terhesség alatt nem volt egy pattanásom sem most pedig valamiféle hormonváltozáson megyek keresztül vagy a fogamzásgátló mellékhatása.
Kérlek segítsetek ha ilyenen mentetetek keresztül.
okt. 28. 12:36
1/11 anonim válasza:
Más védekezési módszer után nézzetek.
2/11 anonim válasza:
Ez ilyen sajnos. Te még olcsón megúsztad. Ha nem bírod hagyd abba.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudnák valami más fogamzásgatló tablettára váltani?
okt. 28. 14:38
4/11 anonim válasza:
De persze tudnál. De nem lenne egyszerűbb ha hagynád szegény szervezetedet?
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor milyen módszerrel védekezzek mert a gumi nekem nem opció bizonyos gondok miatt
okt. 28. 19:54
7/11 anonim válasza:
Rengeteg más megoldás van még. Nem csak a gumi és a fogamzásgátló tabletta.
8/11 A kérdező kommentje:
Soroljatok fel párat ami nektek bejön és könnyű a használata?
okt. 29. 17:01
9/11 anonim válasza:
Óvszernél nincs könnyebb.
De ott a spirál, fogamzásgátló injekció, pesszárium.
10/11 A kérdező kommentje:
Az injekció nem tartalmazza azokat a hormonokat amit a tabletta is? Aztán időnként fel fel szívódik onnan ahová be volt adva?
okt. 29. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!