2 hete menstruálok de kizárólag alvadt vér távozik belőlem, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Jelenleg szoptatok, az előző menzeszem kimaradt, előtte ugyanígy hetekig tartott és ugyanilyen formában. Orvoshoz jövő hétre kaptam csak időpontot.okt. 25. 22:28
1/5 anonim válasza:
Nekem olyan volt (szintén szoptatás alatt egyébként), hogy egy vérzés kb. kimaradt, majd 52 nap után megjött, de akkor meg közel két hétig barnáztam.
Mint kiderült, cisztám volt, szerencsére utána helyrejött a ciklusom, a következő vérzésem már nagyjából időben jött, a szokásos vérzéssel.
Nem tudom, hogy mióta és mennyit szoptatsz még amúgy, de szerintem az is bekavarhat bőven.
Szerintem ne aggódj, mindjárt jövőhét és kiderül, de nem hiszem, hogy nagyobb gond lenne.
Babát szeretnétek megint?
2/5 A kérdező kommentje:
14 hónapja szoptatok, most pont olyan időszaka van, hogy rengeteget kéri. Nem szeretnék babát egyelőre, de már szédülök annyi vért “vesztettem”…nagyon nem oké ez szerintem és még csak sürgősebb esetnek sem kezelték, bár ez még lehet nem az.
okt. 26. 08:20
3/5 anonim válasza:
Az nem alvást vér hanem méhnyálkahártya...
4/5 A kérdező kommentje:
Az erősebb napokon oké, de 3 hétig válna le folyamatosan? Szerintem ez már inkább hormonális gond lesz, de legyen igazad.
okt. 26. 10:21
5/5 anonim válasza:
Erős vérzés sürgősségi vizsgálatot indokol! Menj be a klinikára!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!