Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jobboldali petefészek fájdalom...

Jobboldali petefészek fájdalom, kimaradt menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 24 éves vagyok. 7 napja késik a menstruációm es ez idő alatt elkezdett fájni a jobboldali petefészkem. Ha fel kell üljek vagy hasizmomat be kell feszítsem nagyon fáj az oldalam és úgy érzem napról napra rosszabb. Mitől lehet ez? Mennyi idő után forduljak orvoshoz?

okt. 24. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk első körben terhességi teszt nem ártana.
okt. 24. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet petefészek cisztád van.

Menj orvoshoz, ultrahangon làtni fogja, ha van valami.

okt. 24. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Hét nap az még nem vészes, de a ciszta gyanús.
okt. 25. 11:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam a ciszta az normális meg felszívódik, mikor érdemes orvoshoz fordulni?
okt. 25. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ált. felszívódik, de ha tüneteid vannak érdemes elmenni nődokihoz vele.
okt. 25. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia, nekem 2 hónapja pont így kimaradt. Egész hónapban éreztem a mellfeszülést, és mindent, de nem jött meg. A következő hónapban megjött napra pontosan. Egészséges vagyok, doki is látott.

Szerintem is csinálj tesztet, de ne parázz. Nekem minden menzesz előtt szúrnak 3 nappal a petefészkeim, általában a jobb, ha hirtelen nyújtózkodom, vagy kacagok, köhögök. Több alkalommal. Ha eddig nem volt ilyen, érdemes figyelni rá, de az is lehet ezentúl érezni fogod ilyenkor.

Nekem is változnak a tüneteim néha.

Szerintem meg fog jönni. Ha netán kimarad se ijedj meg. Mehetsz dokihoz de akkor indokolt inkább, ha már 2 hónap is kimaradt, vagy a fájdalom erősödik, esetleg egyre többször érzed, és csak nem jön meg.

okt. 25. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Megjott ma a menstruaciom de a fájdalom meg mindig ugyanugy megmaradt azon a ponton. Ha nem mulik el utana mindenkepp elmegyek orvoshoz:)
okt. 26. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!