Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen táplálékkiegészítő...

Milyen táplálékkiegészítő vált be menopauza idejére, vagy kezdetére?

Figyelt kérdés
45 éves leszek, és vennék valamilyen készítményt, de annyi van a piacon, kíváncsi lennék, nektek melyek váltak be.

okt. 20. 11:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja, igen ShenMen, van ismerősöm, akinek migrénen segít. De azt is hallottam, hogy nem optimális, ha folyamatosan nyomásnak egy pont kitéve. Nem tudtam, hogy ugyanitt van erre is, látom, vagy pl fogyásra is beteszik.. érdekes..
okt. 23. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Red Clover 375 mg, vagyis Réti here.Évek óta szedem,és semmi más nincs ilyen jó
okt. 26. 09:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
okt. 26. 09:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A darált lenmagot már pár éve minden egyes nap fogyasztom, már olyan régóta, hogy már el is felejtettem, hogy miért, pont ma néztem meg neten, hogy miért is fontos, és többek között a menopauza tüneteit enyhíti.

Nem tudom megmondani, hogy működik-e, illetve senki sem tudja, hiszen senkiből sincs még egy, hogy kontroll legyen nélküle, illetve a menopauzás tünetek olyan egyéniek, hogy nem tudom, hogy mennyire befolyásolhatók egyáltalán...

A mozgás és meditáció, egészséges ételek és italok, életmód pedig minden életkorban hasznos.

nov. 27. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!