Mi a véleményetek a VELLENA italporról?
röviden: nem váltotta be az ígéreteket
hosszabban:
csak másfél hónapot tudtam végigszedni, de mikor elkezdtem a szedését, a következőket tapasztaltam: az első 2-3 napban erős, "mensis" alhasi fájdalom (nem voltam abban az időszakban, hogy fájnia kellett volna), majd az első 3-4. naptól fogva iszonyatosan felpuffadt a hasam, és ez hetekig tartott, az sem segített rajta, hogy időközben megjött; az első hét során később napokig szérekedésem volt (nem változott az étkezésem, sem más az életemben), később a szérekedés enyhült, de még mindig nem volt az "igazi" a helyzet... ezek a tünetek akkor múltak el, mikor úgy döntöttem, nem szedem végig a 2. havi adagot, ez után kb. két-három hétbe tellett, mire eltűnt a haspuffadás, végre újra hordhattam a méretemben a ruhákat, nem kellett azon aggódnom, vajon hol ér az ihlet nagy nehezen (már elnézést), vagy hogy random mikor kezdek el újra görcsölgetni, mintha meg akarna jönni de még nem lenne ideje - mindent egybevéve, nekem a vellena sajnos nem segített, sőt, csak megnyomorította a mindennapjaimat arra az időszakra, amíg szedtem. nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!