Hüvelygomba elmúlhat, ha szedek bélflóra helyreállítót? Progastro 825-t néztem ki. Vélemények?
Nem. Helyileg is kezelni kell.
Nőgyógyász felírja.
Jobbulást.
Nem
Még ha azt kérdeznéd elmúlik e tőle ha a hüvelyedben nyomod, az más lenne.
Orvoshoz kell menni!
Voltam orvosnál, fel is irt pimafucint. Elhasznaltam, és újra kijött, rá 1-2 napra.
Olvastam, hogy érdemes bélflórat is helyreállítani, mert onnan is johet candida, ami folyamatosan vissza fertőz.
Lehet, igazából irt fel a doki direkt pluszba 2x3 adagot.
Ismét megyek csütörtökön, rákérdezek.
Koszonom a segítséget!
"érdemes bélflórat is helyreállítani, mert onnan is johet candida, ami folyamatosan vissza fertőz"
Ezt sem megcáfolni, se megerősíteni nem tudom. De az biztos, hogy ha mindig (vagy amikor csak lehet) megmosod a popódat kakkantás után tusfürdő+vízzel, ezt az anál--> vaginál átviteli esélyt csökkented
+ Sokkal sokkal jobb illatú leszel, és a hüvelyed is (mert nem csak gomba tud átvándorolni)
Nekem orvos azt mondta, hogyha elszaporodnak a gombák, akkor mindaddig felesleges a probiotikum, amíg a gombák nincsenek kiírtva.
Először a gombát kell célzottan kezelni, utána probiotikum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!