Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy csavarodik meg a peteveze...

Hogy csavarodik meg a petevezeték terhesen?

Figyelt kérdés
Lassan 12 hetes terhes vagyok. 2 napja bekerultem a korházba erős nem múló jobb oldali szúró fájdalommal. Hánytam is belázasodtam tőle. Vakbélre gyanakodtak estére megműtöttek a sebészeten. Nem nagyon lattak még ilyet. Megnagyobbodott a petefészkem is es benne a ciszták mivel pcos vagyok. Van köze a pconak ehhez. Illetve hogy hogy pont terhesseg alatt alakult ki . Progeszteront is szedek
okt. 17. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

A terhességi hormonok válthatták ezt ki, meg az egyéb vele járó dolgok, mint a megnövekedett vérnyomás, stb.

Elég szomorú, hogy az orvosok még nem hallottak ilyet, biztosan nem egyedi a sztorid. Ennyit a magyar szakemberekről. Nem tudom mit csinálnak szabadidejükben, de hogy nem szaklapokat olvasnak és továbbképzésre járnak, az fix 😒

okt. 17. 13:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Esetleg okozhatja a progeszteron is? 3x1 et irt fel az orvos de mar 12 hetet taposom. Szerintem sok az mar ilyenkor.
okt. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!