Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelyi folyás ellen mi a...

Hüvelyi folyás ellen mi a legjobb vény nélkül kapható szer?

Figyelt kérdés
okt. 15. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A doki által felírt patikai keveréket ajánlom...

Én pl. azt hittem, hogy tuti megint gombám lett, aztán a vény nélküli szer csak rontott rajta, mert bakteriális fertőzés volt.

Az a biztos, ha a doki felírja, az szokott a leghatékonyabb lenni.

okt. 15. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Előbb az orvossal az okát kell kideríttetni.

Lehet gombás fertőzés, lehet súlyos vashiány, stb.

okt. 15. 23:48
 3/7 Dr.Weirdbeard válasza:
Talán nem itt, de konkretizálni kéne milyen a folyás. (Előre bocs, trigger warning). Amíg színtelen/fehér, nem darabos és szagtalan addig teljesen normális, a test egyik természetes mechanizmusa, hogy nedvesen tartsa a hüvelyt; tisztulás/védekezés. Ha elváltozik (pl. sárgásabb/sűrűbb/darabos/netán véres lesz) fenáll a gomba- vagy bakteriális fertőzés esélye. Érdemes nőgyógyászhoz menni, vagy min. gyógyszerész tanácsát kérni.
okt. 16. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1-es írásához hozzátenném, hogy lehet venni ilyen ph csík szerű valamit, ami segít megmondani, hogy bakteriális vagy gombás a probléma. Én is csináltam már azt, mint az 1-es és nem kellemes. Utána mondta a doki, hogy van ilyen.
okt. 16. 06:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Intim mosakodó és melegvíz. Kakilás után is használatos. Bár sajnos ez csak megelőzésre jó.

Menj orvoshoz, ha folyásos vagy, főleg ha bűzös!

okt. 16. 07:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana tudni milyen folyásról van szó. Ha ártalmatlan, vagy bakteriális fertőzés én a beliema effect plust javaslom, rossmanban lehet venni. De csak tényleg akkor, ha semmi kóros nem áll mögötte.
okt. 16. 22:16
 7/7 Zsuzs-Muzs ***** válasza:
Menj el mielőbb nőgyógyászhoz, akkor esélyes, hogy általa a neked megfelelő gyógyszert, kúpot, krémet kapod.
okt. 17. 07:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!