Hüvelyi folyás ellen mi a legjobb vény nélkül kapható szer?
Figyelt kérdés
okt. 15. 23:42
1/7 anonim válasza:
A doki által felírt patikai keveréket ajánlom...
Én pl. azt hittem, hogy tuti megint gombám lett, aztán a vény nélküli szer csak rontott rajta, mert bakteriális fertőzés volt.
Az a biztos, ha a doki felírja, az szokott a leghatékonyabb lenni.
2/7 anonim válasza:
Előbb az orvossal az okát kell kideríttetni.
Lehet gombás fertőzés, lehet súlyos vashiány, stb.
3/7 Dr.Weirdbeard válasza:
Talán nem itt, de konkretizálni kéne milyen a folyás. (Előre bocs, trigger warning). Amíg színtelen/fehér, nem darabos és szagtalan addig teljesen normális, a test egyik természetes mechanizmusa, hogy nedvesen tartsa a hüvelyt; tisztulás/védekezés. Ha elváltozik (pl. sárgásabb/sűrűbb/darabos/netán véres lesz) fenáll a gomba- vagy bakteriális fertőzés esélye. Érdemes nőgyógyászhoz menni, vagy min. gyógyszerész tanácsát kérni.
4/7 anonim válasza:
1-es írásához hozzátenném, hogy lehet venni ilyen ph csík szerű valamit, ami segít megmondani, hogy bakteriális vagy gombás a probléma. Én is csináltam már azt, mint az 1-es és nem kellemes. Utána mondta a doki, hogy van ilyen.
5/7 anonim válasza:
Intim mosakodó és melegvíz. Kakilás után is használatos. Bár sajnos ez csak megelőzésre jó.
Menj orvoshoz, ha folyásos vagy, főleg ha bűzös!
6/7 anonim válasza:
Azért nem ártana tudni milyen folyásról van szó. Ha ártalmatlan, vagy bakteriális fertőzés én a beliema effect plust javaslom, rossmanban lehet venni. De csak tényleg akkor, ha semmi kóros nem áll mögötte.
7/7 Zsuzs-Muzs válasza:
Menj el mielőbb nőgyógyászhoz, akkor esélyes, hogy általa a neked megfelelő gyógyszert, kúpot, krémet kapod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!