Észre lehet venni?
Figyelt kérdés
Az általános vérvételből, amire a háziorvos elküld, abból kiderül ha bármilyen hormonális probléma van?okt. 14. 20:29
1/7 anonim válasza:
A sima nagylaborból nem, az a hormonszintet nem vizsgálja (esetleg 1-2 kivétellel, mint amilyen a TSH).
2/7 anonim válasza:
Tsh kimutatható, de a többi csak kifejezetten olyan vetvete
3/7 anonim válasza:
Vervetelből ami a hormonokra irányul arra meg csak endokrinológus tud beutalót adni. (bocsánat véletlen elküldtem)
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
És az endokrinológus kifejezetten panasz esetén utal be, vagy valamilyen panasszal?
okt. 14. 21:13
6/7 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat ,hisz ugyanazt írtam :)
Panasszal vagy panasz nélkül is beutal?
Így akartam :D
okt. 14. 22:08
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, nem voltam még endokrinológusnál, de szerintem ha elmész és elmondod mi a problémád akkor az alapján csináltat egy vérképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!