Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy ajak probléma. Vagy mi...

Nagy ajak probléma. Vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Elég kényes kérdés azt sem tudtam, hogy ez is tud fájni.

Szóval vannak ugye a nagyajkak,és nekem a baloldalival van valami gond. Néha úgy bele tud nyilallni pillanatokra, hogy szinte összegörnyedek. Korábban is volt ilyen, de akkor ahogy jött úgy el is múlt. Utoljára tegnap du. jelentkezett megint, és éjszaka is csak olyan felületesen tudtam aludni, mert egyfolytában nyilallt. Látszódni nem látszik semmi. Egyedül az van, ha odanyúlok kicsit úgy rángatózik. Lehet, hogy van ott vmi olyan ér, amivel baj van? Egyenlőre nem tudom, mit csináljak mert csak jövőhéten tudok nőgyógyászhoz menni.

Vajon mi lehet ez, volt már vkinek ehhez hasonló??

Norm. válaszok kérek.

Előre is köszi mindenkinek.

25/L

2010. nov. 4. 11:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Orvosi ügyelet. Ezt így látatlanban nem lehet - nem is szabad(na) - megválaszolni, könnyen előfordulhat, hogy semmi komoly, de még mások hasonló tünetei sem jelentik feltétlenül ugyanazt.
2010. nov. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!