Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek van komoly ok az...

Szerintetek van komoly ok az aggodalomra? (csomó szerűség a mellben)

Figyelt kérdés

Pár napja fedeztem fel, 1-2 nappal a mensim előtt. Egy ponton érzékenyebb volt a mellem és egy csomó szerűséget éreztem ott. Másnapra kétszeresére nőtt. Aztán megjött a mensim, elmúlt az érzékenysége és 2-3 nap alatt újra akkora lett, mint amikor elsőre felfedeztem.

Barátnőm szerint a rákos csomó nem ilyen...

Természetesen már van időpontom mammográfiára és emlő ultrahangra, de arra még 2 hetet várni kell és nagyon meg vagyok ijedve.

Olvasnék szívesen mindenféle tapasztalatot a témában. Próbálok nem nagyon parázni, de nem megy.

okt. 9. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia. Mi történt? Ugyanez :(( és nagyon félek. Csak 20 éves vagyok
nov. 8. 14:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Drukkolok neked!

Nálam szerencsére semmi komoly, csak egy ciszta

nov. 8. 16:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Amikor vizsgálatra mentél vesznek ilyenkor mindenképpen szövettant?
nov. 10. 22:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem. Mammográfia és ultrahang volt. Plusz tapintásos vizsgálat
nov. 11. 06:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Te ezt a "csomót" kitudtad alaposan tapintani hogy mekkora, illetve milyen formája van?

Milyen tapintásra kemény volt?

Hány éves vagy?

nov. 17. 19:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Elég jól körülhatárolható, kemény csomó, könnyen kitapintható. Nekem olyan hosszúkás a formája, mint egy babszem

36 vagyok

nov. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!