Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakori felfázásos tünet...

Gyakori felfázásos tünet háttérben mi állhat?

Figyelt kérdés
Ha egy kicsit is többet ülök hideg széken, padon vagy hideg a csempe, padló papucs nélkül másnap érzem is hogy valami nem okés a hólyagommal. Ennek mi lehet a háttérben?
okt. 2. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen hogy felfázás folklór, valami bakterium van ott, krónikus
okt. 3. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Aki érzékeny rá, annak sajnos ezekkel vigyázni kell. Attól, hogy baktérium okozza, még tényleg kijön a hidegtől, mert a hideg miatt az erek összeszűkülnek, és így az immunrendszer nem tud megfelelően védekezni. D-mannóz szedése, ill. tőzegáfonya, a sok folyadék segít a megelőzésben, a gyógyulás után a kiújulás megelőzésében. Ha kevés tünet van, tényleg rendberakja az Urzinol. Ha viszont nem javul, és mindig kijön, csináltass orvossal vizeletvizsgálatot, (háziorvos is meg tudja csinálni) lehet, hogy már antibiotikum kell, nehogy a vesédre húzódjon, az nagyon fájdalmas. (sajnos tapasztalat)
okt. 3. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen az Urzinol általában segít
okt. 3. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj meg; a férfi partner esetleges prosztatagyulladást okozó baktériumot tud átadni, barátnőm mesélte hogy a férjét kikezelték és úgy szűnt meg az ő krónikus hólyaghurutja.

Nekem pedig a fogamzásgátlós évek alatt volt úgy ahogy írod; elég volt pár perc papucs nélkül, állandóan szenvedtem tőle. 4 éve álltam le a bogyóval, azóta egyszer sem jött elő.

okt. 6. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!