Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormon probléma vagy esetleges...

Hormon probléma vagy esetleges várandósság?

Figyelt kérdés

sziasztok

augusztus 19-én volt a legutóbbi menstruációm első napja, ebben a ciklusban csak egyszer volt lehetőség együttlétre szeptember 3-án, akkor is védekeztünk gumival, ahol nem vettünk észre semmilyen “balesetet”.

a menstruációm egy hete késik, teszteltem 16 nap után, negatív, 18 nap után negatív és ma is 23 nappal később reggeli vizeletből, szintén negatív. a ciklusom átlagosan 31-33 napos szokott lenni, kb egy éve nem késett már szinte semennyit, ezért furcsa nekem. 4-5 napja a mellbimbóm érzékeny kezd lenni, illetve nagy mennyiségű vizes folyásom is van, ami nem megszokott vagy csak nem szokott szemet szúrni ha nem figyelek rá ennyire..

alapvetően gyanakszom egy pcos-re mert ovulacio idején szokott szúrni a bal petefészkem, hullik a hajam mostanában jobban, az állam és a nyakam vonala közt apró pattanások jöttek ki ebben a ciklusban, illetve oldalt sajnos feltűnőbben szőrösödik az arcom, nem pedig pihés..nem tudom mire gondoljak, dokihoz csak egy hét múlvára kaptam időpontot.

előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.

szép estét, sziasztok! :)

szept. 26. 21:22
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt vizsgálat nélkül senki sem fogja tudni, de a leírás szerint valószínű, hogy nem terhesség, de ezt is és a többit is vizsgálatokkal nagyon egyszerű kideríteni.
szept. 27. 00:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Hogy kapcsolódik a petefészek szùrása ovuláció idején a pcos-hez? Nem vagyok diagnosztizálva, de nagyon valószínű, hogy pcos-em van és érdekelne a válasz, mert ezt az összefüggést még nem hallottam.
okt. 24. 01:44
 3/3 anonim válasza:

Kedves kérdező nekem pcosem van. Rendszertelen ciklusom volt 40-60-90-120 napokra jött meg . Jelenleg 12 hetes terhes vagyok. Fiamnal kb 3 hét kesesnel lett pozitív tesztem előtte végig negatívat teszteltem most viszont már nem várt napján így úgy gondolom ha baba lenne már mutatnia kellene valamit a legérzékenyebb tesztnek legalább halványan.Az hogy ennyit késik nálam közrejátszott hogy vékony volt a nyálkahártyám és E vitamint kellett és napi 2t szedni hogy vaatagodjon mert ha vékony ugYe nincs ami le váljon ezáltal nincs menstruáció sem.

Vissza emlékezve az utolsó pár menstruációmra iszonyatos petefészek fájdalmaim voltak ovulacio környékén néha ki egyenesedni sem tudtam.

Szóval érdemes egy orvosi vizsgálat hátha van pcos vagy bármi más, de én úgy gondolom ha terhes lennél védekezés mellett,akkor már mutatni kellene valamit a tesztnek.

okt. 24. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!