Ez nagy baj? Egyáltalán mit jelent?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. A gyermeknőgyógyász ultrahangra küldött,ma voltam. Kicsit megijesztett,ami a leleten áll:
Uterus helyzete:
-Nagysága: Rendesnél kisebb
-Szerkezete: Normális
Ez azt jeleni,hogy kisebb a méhem,mint a többi korombelinek? Nagyon félek.:S
2010. nov. 3. 16:21
1/5 anonim válasza:
Mindig voltak fejletlen es fejlettebb gyermekek, de nem kell felni, mert meg mindig novesben vagy, tehat Te meg fejlodni fogsz!
2/5 anonim válasza:
Kedves 14 éves lány: Az UH eléggé nagyjából dolgozik. Arra jó, hogy megnézzék: van méhed. A méretek általában ilyen címszóval futnak, hogy "nagyobb egy gesztenyénél". Ugye érted. Amúgy se tudja senki sem, hogy pontosan mekkora egy gesztenye, hát még a "nagyobb annál." Majd a küldő orvosod eldönti, hogyan értékelje az adatot. A másik dolog, hogy ezért írom minden lánynak, aki már hat hónaposan is fogyókúrázni akar, hogy ne tegye! A legfontosabb szervei nem fognak tudni kifejlődni rendesen. Egyél, és tornázz, mozogj sokat.
3/5 anonim válasza:
Igen, kicsit kisebb a méhed, de ez még nem nagy baj szerintem!
4/5 anonim válasza:
Ne félj, a méhed mérete nem olyan lényeges abból a szempontból ha majd felnőtt korodban gyereket szeretnél. Sok más dolog fontosabb, mint például hogy most még csak kislány vagy, egészen más dolgokkal kell foglalkoznod mint a gyermeknőgyógyász. Ne haragudj, nekem is van egy ugyanennyi idős kislányom, szép egészséges, nem is gondoltunk még arra, hogy fel kéne keresni a dokit. Ha akarod, mondd el bátran hogy milyen okból kerestétek fel a nőgyógyászt, mivel olyan helyen dolgozom ahol tanácsokat adok embereknek az egészséges életmódhoz, szivesen segitek Neked is, ha tudok. Már csak remélni tudom, hogy nem fogamzásgátlót javasolt, mert már ilyet is hallottam, hogy fiatal kislányoknak bőrproblémák miatt ezt tette.
5/5 anonim válasza:
Nekem 20 évesen mondta egy nődoki, hogy kicsi a méhem. Köv. évben másikhoz mentem, ő nem mondott semmit, rákérdeztem, kiröhögte a másik dokit, hogy persze, hogy kicsi, mert nem vagyok terhes.
Szóval nem probléma, az a lényeg, hogy normális. Még fejlődésben vagy, és nem vagy terhes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!