Hogy létezik hogy uh-n minden rendben, mégis vérezgetek?
Figyelt kérdés
nem várok gyereket. spirálom van, azt hittem elmozdult, azért vérezgetek de nem. megnézettem és elvileg minden rendben vele, odabent sem láttak semmi kórosat, mégis vérezgetek. a jelzőszálak is ugyanúgy állnak, mint szoktak..
középidőben vagyok körülbelül.
szept. 19. 15:28
A kérdező szavazást indított:
hormonális oka lehet
valószínűleg mégis gond van csak béna volt az orvos
néha ez természetes, nem lehet semmi különös oka
egyéb, leírom
3 szavazat
2/7 A kérdező kommentje:
gold t mini
szept. 19. 15:45
3/7 anonim válasza:
Középodőben lehet kis mennyiségű vérzés, az nem kóros.
4/7 A kérdező kommentje:
de már nekem lassan egy hete tart..
szept. 19. 16:40
5/7 anonim válasza:
A spirálok gyakran okoznak vérzészavarokat, mivel gyulladást okoznak a méhben.
6/7 anonim válasza:
Szia!Nem tudom hogy aktuális e még, viszont ugyan ilyen problémám van nekem is. Annyi különbséggel hogy nekem gold t normál spirál lett felrakva október 2-án. Ma hívtam a nőgyógyászatot majd kedden fogadnak és megnézik, de az asszisztens nő annyit mondott hogy valószínűleg elmozdult vagy lejjebb csúszott mert ennél a sprirálnál nem szabad lenne vérezhet i. Ja meg még annyi hogy nekem görcsölget a hasam is igaz enyhén. Hát kíváncsi leszek mit mondanak kedden.
7/7 anonim válasza:
Az ilyen "fémes" spirálokat sokan nem bírják, mert gyulladást okoz a méhben. Ettől lehet a fájdalom, a hosszantartó és bő vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!