Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért nem nő a mellem?

Mért nem nő a mellem?

Figyelt kérdés
13 vagyok és nem nőő persze egy kicsi van de nem akkora mint az osztáyltársaimé ...mikor lesz nagyobb?
2010. nov. 3. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

13 éves vagy! Várj még!

Egyébként 21 éves korodig nőhet/változhat..

Sokban függ a genetika is.Ha a családod női tagja mind kis mellűek,akkor nagyon valószínű,hogy neked sem lesz 95/C melled..Ha nagy mellűek akkor csak türelem..

2010. nov. 3. 14:49
 2/8 A kérdező kommentje:
hát nagy mellűek mindenki.. :S
2010. nov. 3. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

nyugi, előbb utóbb ugyis megnő....ez a génektől is függ. Az osztálytársaid testileg fejlettebbek, lehet hogy ezt te most irigyled tőlük, de majd megnézheted őket 20 év után milyen dagadék, csöcsös disznók lesznek. xD

légy büszke a testedre....!!

16/L

2010. nov. 3. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:
köszí:D
2010. nov. 3. 14:52
 5/8 anonim válasza:
Jó neked... én is 13 vagyok, és én már túl nagynak érzem őket, a többieknek az osztályból kisebb van:S
2010. nov. 3. 15:02
 6/8 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy most túl nagynak érzed de majd lehet nem fog már olyan sokat nőni és akkor majd normális méretű lesz..:D ne aggódj
2010. nov. 3. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, még évekig nőhet! De ha felnőtt korodban is kicsi marad, akkor sincs semmi baj, mert egy kis mellű lány is lehet nagyon gyönyörű!!! Ne azt nézd, hogy a többi lánynak mekkora melle van, hanem a Tiéd fogadd el olyannak, amilyen! Te úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy!!!!
2010. nov. 3. 15:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ(okat) tényleg igazatok van :D

Csak eddig még nem gondoltam rá :D

2010. nov. 3. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!