Zöld darabos folyásra használható a klion kúp?
Figyelt kérdés
A napokban vettem észre, hogy zöld darabok jönnek belőlem. Soha semmi ilyen problémám nem volt, meg is ijedtem. Azonnal beszéltem a háziorvosommal és ő javasolta nekem a klion kúpot, amit fel is írt és ki is váltottam viszont használni még nem használtam.
Abszolút nem élek nemi életet, szóval szexuális úton nem kaphattam el ezt a valamit. Plusz a zöld darabokon kívül más problémám nincsen.
Ez most lehet hogy hülyeség, viszont a Lidl saját márkás illatosított betétjét használom évek óta, lehet hogy ez válthatta ki ezt a problémát?
szept. 16. 03:28
1/5 anonim válasza:
Hát igen ha zőld az bizony nem jó szóval menj nőgyógyászhoz sos..
2/5 anonim válasza:
Hát a zöld szerintem nagyon nem gomba, én inkább nőgyógyászhoz mennék tenyésztésre és az alapján írjon fel speciális készítményt.
3/5 anonim válasza:
Ez elvileg bakteriális fertőzés lehet. Arra jó a Klion, de én mindig nőgyógyászhoz megyek ilyen gondokkal.
4/5 anonim válasza:
Bakteriális gyulladásra kiváló a klion.
Ez nem nemi fertőzés, nem feltétlen a szex az oka.
Jobbulást!
5/5 anonim válasza:
Nögyógyászhoz telefonálnék, hogy mi újság ezzel. Érdemes lenne illatmentes betétre átállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!