Elkezdtem egy hajpakolást használni amitől nagyon hamar olyan mintha zsírosodna a hajam. Kb 2naponta kell hajat mosnom. Ti is jártatok màr így? Mit használtok amitől nem zsírosodik olyan gyorsan?
Nagyon függ a táplálkozástól és folyadékbevitelt is a hajad zsírosodása. (ahogyan sok más is függ ezektől)
Én Elseve dream long sampont és balzsamot használok.
Heti 4-5x edzés mellett hetente 1x mosok hajat.
szept. 15. 15:21
2/14 anonim válasza:
Átlagosan 4 naponta mosom.
szept. 15. 15:25
3/14 anonim válasza:
Heti 2-szer szoktam. A hajpakolást csak kb. fültől, tarkótól lefelé kend, a hajtőre ne menjen és akkor nem fog tőle olyan gyorsan zsírosodni.
szept. 15. 15:26
4/14 anonim válasza:
Hetente egyszer.
szept. 15. 15:31
5/14 anonim válasza:
Minden nap
szept. 15. 15:32
6/14 anonim válasza:
2, nagyon max 3 naponta. Ma 3 napos, de már rohadt undorítóan néz ki. Sajnos gyorsan zsírosodik és mivel dús, ezért ha meleg van, csúnyán meg is izzadok, kánikulában volt, hogy naponta megmostam.
szept. 15. 15:35
7/14 anonim válasza:
Én hetente, de a harmadik napon szárazsamponoznom kell, a negyedik naptól kezdve pedig összefogva hordom. Lehetetlen, hogy kiengedjem, mivel csatakzsíros, de munka mellett nem az minden bajom, hogy magamat piperézzem.
szept. 15. 15:37
8/14 anonim válasza:
2 naponta muszáj. Zsíros fejbőr, száraz haj... Mielőtt nekem estek, hogy a gyakori hajmosás miatt zsírosodik, hát nem. Világéletemben ilyen volt, kislány koromban is, pedig akkor heti egyszer mosta anyám a hajamat vasárnaponként, de szerdára már folyt belőle a zsír. Bőrgyógyásznál, hajgyógyásznál voltam már, próbáltam mindenféle bio cuccot meg drága szart, de egyik sem ér semmit. Legszívesebben minden nap megmosnám, mert már második napra is vállalhatatlan a fejbőröm, a száraz sampon a legjobb barátom.
szept. 15. 15:38
9/14 anonim válasza:
Kétnaponta, de amúgy akkor lenne mindig "ok" a hajam, ha minden nap mosnám. Kb. az első 24 órában szép, aztán utána még talán elfogadható, de 48 órán belül kell másodszorra mosni. Sajnos én nagyon sok sampont kipróbáltam már az elmúlt 7-8 évben, de semmi sem segített. Volt olyan sampon, amitől még gyorsabban zsírosodott, de olyan nem lett volna, ami segített volna akár csak 1 nappal kitolni. Pedig volt amikor 6000 forintos sampont is kipróbáltam, ami az én pénztárcámnak már sok, de az se segített, sőt, rosszabb volt mint az olcsóbb. Szóval én már félek drágát kipróbálni. :/
De a te helyzeted még jó, mert itt egyértelműen a hajpakolás a ludas, nem alapjáraton véve zsírosodik gyorsan a hajad A hajtöveidre is rárakod? Ne tedd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!