Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől kellhet fél percenként...

Mitől kellhet fél percenként pisilnem és folyamatosan csöpög belőlem a vízszerű folyás?

Figyelt kérdés

Már máskor is volt ilyen, néha kiújul, antibiotikumot írattam rá, de úgy néz ki, hogy nem használt, azt hittem, felfázás.

Mire felkelnék a wc-ről, újra kell. Kb. nem aludtam semmit. Kb. fél cseppek jönnek belőlem, annyit tudok kisajtolni, de úgy érzem, hogy meghalok, annyira kell. A folyás meg a bőrömet is kimarta, betétet használok folyamatosan.

szept. 14. 11:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Háziorvoshoz nem megyek többször, hülye, nem használt az antibiotikum sem. Se egy vérvétel, semmi.

Nőgyőgyászhoz következő hónapra tudnék menni. Kúpokat is vettem, de hiába. Vagy urológia, mert amúgy sokszor szokott fájni a vesém.

szept. 16. 10:56
 12/24 A kérdező kommentje:
Egyébként 1,5 éve megy ez. Nlha nincsen hetekig semmi. Bele lehet ebbe őrülni, mert kb. fel sem tudsz kellni a wc-ről.
szept. 16. 12:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, az nem megoldás, hogy ha amúgy is teszel be betétet, akkor a betétbe pisilsz mindig egy keveset? Ha ilyen fél cseppeket kell csak mindig? Legfeljebb gyakrabban cseréled? Szárnyas fajtát használsz ugye, nem tisztaságit?
szept. 16. 14:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Nyilván urológia, ha egyszer oda tartozik? Mi köze van a nőgyógyásznak a vesédhez és a hólyagodhoz?
szept. 16. 16:55
 15/24 A kérdező kommentje:

Csináltam azt is, ezért gondoltam a pelenkára, ezzel az a gáz, hogy volt, hogy több jött, meg nagyon kevés pisit bír el. Halál komolyan, mire felállok a wc-ről, újra kell, fél cseppenként szenvedek. Igen, azt.

Nőgyógyászra a folyás miatt gondoltam, plusz elvileg nekem inkább azt mondták.

szept. 16. 17:14
 16/24 anonim ***** válasza:

Milyen betéttel próbáltad (márka és méret szerint)? Mennyit csepp psiit bírt el?

Éjszakai hosszúságút próbálj. Pl. Libresse éjszakaija szerintem jó. Vagy Tena Lady

szept. 16. 17:18
 17/24 A kérdező kommentje:

Egyszer mégsem egy csepp volt, pisiből semmit nem bírnak el. Ezért akartam, hogy ne kelljen tényleg 20 mp-enként kimennem. Van, hogy mire felállok, újra kellene. Always, Libresse stb.

Ezért gondoltam pelenkára inkább, hogy legalább kicsit aludhassak, illetve próbálok este 8 után már nem is inni.

szept. 16. 17:25
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát a Libresse éjszakaija nekem fel tudott szívni pár csepp pisit, amikor tényleg csak annyi jött. Tudom, mert próbáltam. eddig csepegésről volt szó, nem rendes bepisilésről. Az Always az valóban nem olyan jó, az könnyebben átázik.

De akkor próbáld ki az inkontinencia betéteket, Tena Lady-t, vagy a drogériában sajátmárkásokat is találsz. Azokat próbáltad már?

szept. 16. 17:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Simán menj a házi dokihoz el de azt gyorsan.A sima hólyaggyulladás tud ám fájni és nem is veszélytelen..
szept. 17. 04:47
 20/24 A kérdező kommentje:
#18 Pár cseppet igen, de nem tudod, mennyi jön majd.
szept. 17. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!