Verzes szex utan, mitol lehet? Terhesseg vagy mas?
Figyelt kérdés
Fogamzasgatlot szedek, ritkan kimarad nap, de potlom…egyuttlet utan 2 hettel furcsan ereztem magam igy teszteltem majd par napra ra (tegnap) ujra, mindketto negativ lett. Elotte a megvonasos verzes is megjott, tu pontosan ahogy szokott.
Viszont most szex utan vereztem enyhen, mitol lehet?
Sokszor elojon gombas fertozes nalam, vagy durvabb szex volt, kicsit szarsz voltam, ez lehet a problema? Terhessegre gyanakodjak?
szept. 9. 13:51
1/3 anonim válasza:
Ez is lehet, hogy valamiféle gyulladás, de lehet méhszájseb is. Orvos könnyedén meg tudja mondani és kezelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Eskuszom inkabb ez legyen mint terhesseg…mar foglaltam idopontot, koszonom a valaszt!
szept. 9. 17:46
3/3 anonim válasza:
A hüvely eres, ha kicsit durvábban csinálja az ember és nem elég nedves, akkor felszakadhat. Nincs baj a pár cseppel, akkor van baj ha nagyobb mennyiség távozik, hosszabb időn keresztül, fáj, kellemetlen érzés, vagy napokig tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!