Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez csak velem van?

Ez csak velem van?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy természetes, lehet, hogy nem túl gyakori.

Ti is úgy vagytok, vele, hogy:

Az elmúlt pár hónapban így figyeltem az alakomat napról napra. Vékony nő vagyok különben mégha sokszor nem is éreztem magmat annak...

Szóval azt figyeltem meg, hogy minden nap máshogy néz ki a testem. És legfőképpen a hasam. Szerintem ez kapcsolódik a ciklussal, meg minden. Van, hogy egészen lapos, van, hogy egészen nem az, és mikor nem lapos, akkor is mindig mas. Nektek is változik így folyton a testetek, ugye?

Eddig nem nagyon fugyelgettem,de ez most új és kíváncsi vagyok hányan vagyunk még tudatában ennek.

szept. 8. 00:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is feltűnt már. Egyik nap olyan a hasam, mintha telezabáltam volna magam, másnap meg már csontvékony vagyok...

De nekem szokott felpuffadni a hasam, meg, ha nagyon ideges vagyok es stresszelek, akkor "összemegy", szóval valszeg ezért.

szept. 8. 01:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, folyamatosan változik, és mégis mindig ugyanaz egy külső szemlélőnek. A ciklus teljesen nyomon követhető.
szept. 8. 05:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A női szervezet menstruáció idején visszatartja a vizet. Olyankor mindenki sokkal pufibb. Ovuláció során pedig minden nő sokkal szebb hogy kívánatosabb legyen. 😁
szept. 8. 08:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnt? Szerinted? Igen, ez van. Biológia.
szept. 8. 08:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ovuláció után folyamatosan puffadok úgy nézek ki sokszor mintha fél idős terhes lennék. Amint megjön a menstruációm a puffadás is elmúlik.
szept. 8. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Persze az Instagramra minden vékony lány full lapos hasú képeket tölt fel magáról, nyilván behúzzák néha a képek kedvéért. Nagyon félrevezető tud lenni, ha valaki azt hiszi, hogy nekik mindig olyan lapos a hasuk.
szept. 9. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!