Egy vibrátorral ugyanaz a biológiai hatás érhető el a
szervezetben, mint egy férfival való szexelés közben?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy egészségügyi szempontból fontos a nőknek szexelni, mert sok fizikai betegséget megakadályoz. Nem tudom, hogy ez valóban így van-e, vagy csak valaki megírt egy cikket kamu adatokkal, de elgondolkodtatott.
Nekem nincs jelenleg kapcsolatom, nem is akarok, több mint egy éve nem voltam ferfival, nem is hiányzik a dolog. És nem keresnék alkalmit sem, és barátság extrákkal kapcsolatot sem.
Viszont ha egy vibrátor használatával lendíthetnék a fizikai egészségemen (ami jelenleg jó állapotban van) vagy megakadályozhatnék a jövőben jelentkező problémákat, akkor vennék egyet.
Nem, vibrátorral nem lehet teherbe ejteni egy nőt.
szept. 6. 12:22
2/11 anonim válasza:
Az orgazmus az orgazmus, mindegy mi okozza. Márpedig annak vannak pozitív hatásai, nem a f.sznak.
szept. 6. 12:43
3/11 anonim válasza:
Fizikailag igen, lelkileg nem.
N
szept. 6. 12:47
4/11 anonim válasza:
Sem a szex sem egy vibrátor nem fogja megőrízni az egészseged hosszútávon. Ezek a dolgok édes kevesek hozzá, de ártani nem fog az is biztos.
szept. 6. 12:50
5/11 A kérdező kommentje:
1. Nem akarok teherbe esni.
És mindemellett amúgy járok sportolni, egészségesen érkezem, szedek vitamint, odafigyelek arra amire lehetséges, ez az egyetlen ami ugye “hiányosság”. De igazából nem gondolom, hogy ennek túl nagy hatása lenne, csak elgondolkodtatott a cikk.
szept. 6. 12:53
6/11 anonim válasza:
nem tudom van olyan vibi fajta ami olyan anyagot meg artalmatlan folyadekot lo ki gombnyomasra, mint amikor egy ferfi belednyomja? Mert sok nonek az is "vicces" szokott lenni es nevetnek de jo, mert erenzi is lehet a homerseklet kulonbseget is. en ferfi vagyok de ez engem erdekel. persze nem mert meleg vagyok csak tenyleg van-e ilyen? Ha van akkor hasznald teljes erovel ha nincs akkor meg egy ok mint 1es irt.
szept. 6. 12:58
7/11 anonim válasza:
25 éve nem szexeltem senkivel, semmi bajom :D
Szintén sportolok, egészségesen eszem, vannak hobijaim, baráti köröm.
Ha neked konkrétan nem hiányzik, nem kell erőltetni.
szept. 6. 13:00
8/11 anonim válasza:
A jotekony hatas az oromben, bizalomban, a masik embertol kapott pozitiv megerositesben rejlik. Arrol van szo, hogy a masik feltol kapott es neki adott boldogsagnak stresszoldo hatasa van es javitja az ember onertekeleset. A vibrator ezeket nem adja meg.
szept. 6. 13:00
9/11 anonim válasza:
100%-ban a 8-assal értek egyet. És orgazmusod lehet vibrátor nélkül is.
szept. 7. 08:16
10/11 anonim válasza:
en mar volt hogy ahogy irta 8as vicc nelkul beagyaztam egy kavezoban erintes nelkul veletlen kiszamitatlanul, sajnos en erzelgos tipus vagy aztan ja. hat most mit mondjak a macso onbizalomteljesekre valoban bukkanak a csajszik, en nem vagyok az hanem maganyos farkas ezt erzekelni is lehet aztan lemondanak rolam de tobbet nem is varok. hamar vege a 'randinak'.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!