Menstruáció alatt keserű szagú, sok izzadság?
Nem tudom más tapasztal-e ilyet, de én a menstruáció előtt 2 nappal elkezdek sokkal jobban izzadni és feltűnően más is az izzadságom szaga. Főleg éjszakánként tapasztalom ezt és kb ahogy megjön, a vérzés 3. napjáig tart. Ha alapjáraton leizzadok éjszaka mert mondjuk nyár van csak szimplán érzem másnap reggel hogy vizes vagyok, így szagok nem jellemzőek.
Viszont abban az időszakban amit említettem, mindegy hogy nyár van-e csurom vizesen ébredek, és iszonyat kellemetlen szagú olyankor az izzadságom, ki kell mosni az egész ágyat, pizsit naponta cserélni, és napközben is hiába zuhanyozok le érzem a bőrömön azt a keserű szagot. Aztán így ,,visszaáll” vagy hogy is fogalmazzak és nem vagyok büdös meg nem is izzadok úgy.
Ez normális szerintetek? Hogy tudnék ez ellen így kicsit tenni valamit, persze csak ha lehet?
Köszi előre is ha valaki tud bármit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!