Megvonásos vérzés terhesség mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Augusztus 13-án voltam a párommal, szedtem a gyógyszert rendesen, ma jelentkezett a megvonásos vérzés is pontosan. Teszteltem néhányszor de valamelyiken látom a halvány csíkot. Ma is teszteltem, időn kívül jött elő a második ha jól láttam. Még így is lehet esély a terhességre?szept. 5. 07:17
1/4 anonim válasza:
Nem egészen értem, miért teszteltél ,ha szedted és nem volt probléma a gyógyszer szedése közben? (Rendellenes vérzések, antibiotikum stb)
Semmi nem 100% ,de ha nincs egyéb tényező ,ami befolyásolná akkor minimális az esély,majdnem ,hogy 0.
Muti a tesztet
2/4 anonim válasza:
Időn kívül sosem nyugtázunk semmit! HA terhes vagy ,rózsaszín a csík és időn belüli. Precictornál időn kívül mindig megjelenik egy nagyon vékony 2. csik, a teszt csík helye,de másnál is biztosan
3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy lenne esély terhességre, ugye jelentkezett a megvonásos vérzés is, csak a tesztek miatt vagyok összezavarodva. Mindig látom a halvány csíkot majdnem mindegyiken, de mégsem változott semmi eddig
szept. 5. 08:39
4/4 anonim válasza:
De mi a bánatnak tesztelgetsz, ha jelentkezik a megvonásos is rendben? Szerintem a mániád lett, azért látsz 2. csíkot. Időn túl meg nem nézegetünk tesztet, világosan rá van írva, meddig ad normális eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!