Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hogy elmúljon a...

Mit tegyek hogy elmúljon a mellfájdalom?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a mellem már évek óta, megnézettem és elvileg ciszta van benne, de akkor az orvos azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni mert csak ciszta lehet mag amugyis fiatal vagyok, biztos nincs semmi bajom..

Viszont már lassan nem tudom elviselni a folyamatos fájdalmat... mindíg ugyan azon az egy ponton fáj, minden napom ugy telik hogy folyamatosan hol bele nyilal a fájdalom hol nem, éjszaka is és nem tudom tőle aludni..

Nincs nagy mellem, de iszonyatosan fáj.. lehet ez ellen tenni valamit?

szept. 4. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Vannak kezelési lehetőségek, tüneti kezelés is segíthet, pl. Ibuprofen. Ha biztosan ciszta és ennyire fáj, akár el is lehet távolítani, vagy a tartalmát kiütíteni egy mini beavatkozással. Esetleg orális fogamzásgátlók is enyhíthetnek a fájdalman. Egy másik orvoshoz kell menni, aki komolyan veszi, hogy fáj
szept. 4. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Másik orvos.
szept. 4. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Ha a cysta és feszül, fáj, akkor egy egyszerű kis tűvel le szoktuk szívni. Milyen orvosnál voltál vele? Emlődiagnosztikára kellene menni vele.
szept. 4. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
28%
Nekem is voltak hasonló problémák, nagyon sokat segített az E vitamin szedése. Mindenképpen javaslom.
szept. 4. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!