Fogamzásgátló tapasz összegyűrődik a bőrömöm így is véd?
Figyelt kérdés
Sziasztok 2 napja használok evra tapaszt. A fenekemre ragasztottam fel viszont összegyűrődik vagyhát így feljött a közepénél egy nagyon kis sávban. Így is véd? Sajnálom ha hülye kérdést de még nincs vele tapasztalatom.szept. 4. 19:49
1/7 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót, abban le van írva minden. Itt látatlanban senki nem tudja megmondani neked, hogy az, amit te gyűrődésnek nevezel először, majd másodjára azt írod, hogy feljött a közepénél az hogyan néz ki valójában. Nyilván ha utóbbi a helyzet, tehát valóban elvált a bőrödtől, akkor az már részleges elválásnak minősül.
3/7 A kérdező kommentje:
1# nyilván elolvastam de ilyesmit nem írtak bele. Nem tudom normálisan körbe írni összegyűrődott a közepénél egy csíkban.
2# sajnos nincsen
szept. 5. 10:22
4/7 anonim válasza:
Én felhívnám akkor a nőgyógyászom. Ő biztosat fog mondani.
Drága ez a tapasz?
5/7 A kérdező kommentje:
A 3 havi volt 14000 körül,nekem a tabletta is 12000 volt szóval annyira nem
szept. 5. 11:01
6/7 anonim válasza:
Fenekedre??? A lehető legértelmesebb hely.
7/7 A kérdező kommentje:
Miért is? Kérlek fejtsd ki
szept. 6. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!