Miért látok egyre több mély, gyulladt aknéval küzdô nôt, jellemzôen durva pigmentfoltokkal?
Figyelt kérdés
Sajnos én is közéjük tartozom.
Endokrinológia, gasztroenterológia, nôgyógyászat(pcos gyanú), semmit bem mutatott ki.
1-2 ismerôsöm is küzd vele, náluk is feltáratlan vajon mi lehet a gond.
Tejet/ glutént elhagytam fél évre, nem hozott javulást.
Arcápolási rutinom elvileg rendben van, dupla tisztítás, hidratálókrém, Skinoren este, nappal fényvédô 3 óránként.
És egyre több hasonló problémával küzdô nôt látok az utcán is, valamint facebook csoportokban nagyon sok hölgy ezzel szenved :( (pl tudatos bôrápolók csoport)
Szerintetek régen is ennyi ember küzdött ezekkel a makacs, problémafeltáratlan aknéval?
Természetesen bôrgyógyászhoz is járok, októbertôl elvileg gyógyszeres kúra.
Köszönöm a válaszokat
szept. 3. 20:58
1/4 anonim válasza:
Gyógyszertől se várj csodát. Addig lesz szép a bőröd, amíg szeded, de amint abbahagyod 2-3 nap múlva ugyanolyan lesz, mint előtte. Örökre meg nem szedheted, mert antibiotikum.
2/4 anonim válasza:
Az internet olyan reklámot dob eléd, "ami érdekel". Emiatt is láthatsz egyre több gyulladt aknés nőt. Én nem tapasztaltam ugyanezt.
3/4 Metionin válasza:
Azért veszed észre ennyire, mert neked is van. Régen is sok ilyen problémás bőrű ember volt, nő is és férfi is. Gimis koromban több osztálytársam is szedett erre gyógyszert, én is küzdöttem vele rendesen.
4/4 anonim válasza:
Nem tapasztaltam extrémen sokat. Tényleg csak azért látod őket, mert ilyen fórumokat bújsz és az utcán is erre vagy kihegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!