Symicia fogamzásgátlót szed valaki?
Figyelt kérdés
5 napja kezdtem el szedni. Írja mellékhatásként a hüvely gombát. Valakinek esetleg valami tapasztalat ezzel? Ha lett mit csináltatok? Ugyan is hajlamos vagyok rá nagyon és nem szeretném hogy gond legyen az orvos pedig ki nevet ha ezzel megyek hozzá. Előző gyógyszeremtől volt ilyen gondom. Híztatok tőle?#Fogamzásgátló symicia
aug. 30. 15:39
1/6 anonim válasza:
Szedtem, szintén hajlamos vagyok rá. Nem volt problémám.
2/6 anonim válasza:
Miért nevetne ki az orvos? Egyébként ha gombád van vegyél Canestent. Ennyi. :D
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, azzal kenem nem ez volt a kérdés. Voltam ezzel orvosnál valószínű azért írom hogy ki nevet:)
aug. 30. 17:45
4/6 anonim válasza:
Nehéz elhinni hogy a doki nevetve közli bárkivel hogy hüvelygombája van. Na mindegy. Ne csak Canesten krémet használj hanem hüvelytablettát is.
5/6 anonim válasza:
Kezelés után én Vitagyn C kenőcsöt ajánlom. Rendbe teszi a ph-t és megelőz is.
6/6 anonim válasza:
Aki gombásodásra meg bűzös folyásra hajlamos, az nagyon figyeljen a higiéniára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!