Normális lindynette mellett még mindig vérzek?
Múlthéten csütörtökön kezdtem el szedni a lindynette 20 tablettát, és még mindig erősen vérzek.
Erős menstruációs görcsre írta fel a doki.
Jár valaki hasonló cipobe?
Amikor elkezdtem szedni, másfél hétig erősen véreztem, utána még barnáztam egy ideig. Ez előfordulhat, de ha pár nap múlva sem áll el az erős vérzés, elmennék dokihoz a helyedben, lehet belőle vészes vérszegénység, egyebek.
4-es: „Erős menstruációs görcsre írta fel a doki.” A kérdező még csak nem is írta, hogy lenne párja, partnere, te meg már feltételezed, hogy a pasi nyomására szed tablettát.
A Lindynette 20, mint fogamzásgátló tabletta, néha okozhat vérzési rendellenességeket, különösen az első hónapokban, amíg a szervezet hozzá nem szokik a hormonokhoz. Az ilyen jellegű vérzés lehet kezdeti mellékhatás, amely általában idővel csökken.
Azonban, ha a vérzés erős és tartós, érdemes lehet konzultálni a kezelőorvossal, hogy kizárják a más lehetséges problémákat. Az orvos felülvizsgálhatja a kezelési tervet, és szükség esetén más alternatívákat javasolhat a menstruációs görcsök kezelésére.
Teljesen egyet értek veled 8-as.
Sajnos rengeteg nőgyógyász van aki felír egy fogamzásgátlót, amivel nem meggyógyítja hanem elfedi a problémát. A nők, lányok pedig elfogadják hiszen mégis csak ő az orvos, majd akkor jönnek rá, hogy probléma van, amikor babát szeretnének. Menj addig amíg találsz egy olyan nőgyógyászt aki valóban szeretné megoldani a problémádat.
Kívánom a legjobbakat 💗🤞🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!