Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak hogy többé ne...

Mit csináljak hogy többé ne fájjon a menstruációm?

Figyelt kérdés
minden hónapban nagyon durván fáj, hányingerem van, és társul hozzá lábfájás is . mi szüntetné meg? fogamzásgátlás nem jöhet szóba.

aug. 27. 05:59
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
A menstruációs fájdalom megszűntetésére amúgy sem a fogamzásgátlás a megoldás... amúgy ha ilyenkor szerintem a NoSpa segít (legalábbis nekem az szokott), mivel simaizom lazító.
aug. 27. 06:24
 2/5 anonim ***** válasza:
32%
Nekem a Magnézium Forte jó, de már előtte néhány nappal el kell kezdeni szednem
aug. 27. 06:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell vizsgáltatni, hogy mi okozza, nőgyógyász, endokrinológus. Ha a nőgyógyász, akihez jársz legyint, hogy ez van, el kell viselni, akkor menj másikhoz.
aug. 27. 23:59
 4/5 Sssaszem ***** válasza:
100%
Voltál -e már PCO kivizsgáláson?
aug. 28. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hormonális, szervi okok miatt is lehet.

Nekem pl a fájdalmam a 0-hoz közelít. Enyhe pms van, kis mellfeszülés,némi összehúzódás,de annyi,hogy vígan edzek alatta is. Míg vérzek nem is fáj. Már szültem is 25 évesen,azt hittem,majd ez megváltoztatja,de nem.

Úgy tudom,nem egészséges,ha nagy a fájdalom.

aug. 28. 13:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!