Mennyire kellemetlen egy nőgyógyászati vizsgálat? Milyen érzés?
20
Igen, turkálni fog... És ne, ne nyúljon fel, még max. két újjal sem. Ez egy intim dolog, idegennek tanbu. Nem hiszem el, hogy még mindig a berögzült középkori módszerek kellenek a 4D UH korában...
Sehol máshol nem sérül ilyen durván az intimszféra, mint a nőgyógyásznál. (na jó, a proktológusnál, és béltükrözésnél is, de oda jó esetben sosem kell menni)
Jó, ha valaki könnyen veszi az ilyesmit, de ne kell lehurrogni azt, aki nem.
Nem azért kellemetlen, mert az ember arra gondol, hogy a doki úgy néz rá, mint egy nőre, és úgy vizsgálja meg. Nyilván ez nem igaz, hiszen ő valóban naponta száz ilyet lát, és nem is érdekli a dolog csupán orvosi szempontból.
Viszont nekem akkor is a nemi szervem, ahova idegent csak hosszú előjáték is bizalom után engedek közel. Szóval de, kellemetlen, és kiszolgáltatott. És eszembe sem jutott soha, hogy a doki esetleg megkívánt volna, nem is azért írtam ezt.
Én ráadásul nőhöz járok, és nekem ugyanolyan fura, mint amikor férfihez jártam. Ebben nincs szexualitas, inkabb az intimszféra "megsértése". Ennek ellenére inkább ez, mint a fogorvos, mert alap esetben - jó orvossal - a rutin nőgyógyászati vizsgálat nem fáj, csak érezni valamit, és sokkal gyorsabb.
Intimszfera megsertese! 😃 Tudod mit jelent? Ha valaki pl. akarattal radnyit, mig te zuhanyzol, es ettol kellemetlenul erzed magad.
A nogyogyaszhoz senki sem kenyszerit, onszantadbol mesz oda, mert szukseged van ra. Tehat, mit is sert meg?????
Egy baratnom pl. szegyelli a salatas puncijat, ezert feszeng, holott igazabol senkit sem erdekel, annyi a lenyeg, hogy tiszta legyel.
Egy baratnom maganklinikan dolgozik, es nala is voltam vizsgalaton. Nem orvos, csak aszisztens, de egy cseppet sem ereztem magam kellemetlenul. A vizsgalatokra neha a ferjem is elkiser, ott ul, mig en terpesztek. Mar irtam, hogy fiatal, 35 eves a dokim, es cseppet sem erzem magam kellemetlenul. Mindenkinek az, aki azza teszi, mert egy szimpla vizsgalatot mar-mar nemi eroszakkent el meg. Ez mind fejben dol el.
Ismered az idézőjel jelentéset? Nyilvan átvitten értettem a megsértest, nem talaltam jobb szót.
Van gyereked? Játszottatok mar orvososat? Vizsgalta mar a nemi szevedet?! Gondolom nem. Mert MÁS. Ennyit akarok mondani. MÁS, intimebb, mint a szád, a füled, nem a mellkasod vagy a térdreflex.
Miert kellene? Dugjon fel nekem egy koszos fakockat? :D Nem is ertem.
Vannak szulok, akik egyutt is furdenek a gyerekukkel. Te a gyerekedet a vegbeleden, esetleg a szadon keresztul toltad ki? Nem ugye?
A vilag egyik legtermeszetesebb dolgabol, egy testreszbol csinalsz nagy ugyet.
Ne erts felre, nekem aztan tok mindegy, hogy mennyire erzed magad kellemetlenul a vizsgalaton, felolem magad ala is csinalhatsz kinodban, nem erdekel. Az viszont gaz, hogy a komplexusaidat probalod ratukmalni a Kerdezore.
Faj a vizsgalat? Ha normalis a doki, akkor egyaltalan nem!
Kihat a pszichedre? Ha gondok vannak a fejedben, akkor mindenkepp! Ez a tomor valasz!
Lehet hogy összekeversz azzal, aki nem is jar nőgyogyaszhoz.
Én irtam a legelső választ, amúgy. Semmiféle komplexusom nincs. Jarok rendszeresen vizsgalatra. Es szoktam a lanyommal fürdeni is. Nem értem mit nem lehet érteni azon, hogy az ember p.ncija intimebb mint a szája? :D Nem értem.
Mivel sokkal kevesebb ember látja az ember alsó részet, mint a száját, ezért MAS egy idegennek megmutatni. Ezert húzunk bugyit, mig szájmaszkot nem. Ez nem komplexus. Ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!