Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehetnek ezek a panaszok...

Mitől lehetnek ezek a panaszok, ha az eddigi kezeléseknek semmi értelme?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, tavaly február óta van nagyon erős átlátszó, néha barnás folyásom, néha csöpög konkrétan. Áporodott szagú. Plusz állandó vizelési inger, akár napi 30-40 egy nap, vagy még több. Aludni sem lehet tőle, kb. mire felkelsz a wc-ről újra kell, csak egy-egy csepp, vagy mire beérsz, mehetsz megint....

Már nagyon elegem van ebből.

Két adag antibiotikumot beszedtem, nem igazán lett jobb, plusz megvettem az összes kúpot amit tanácsoltak, az egyiktől csak rosszabb lett, de használni nem használt egyik sem. Diagnózis: krónikus bakteriális fertőzés Normális vizsgálat, ultrahang, vérvétel stb. nem volt és én nem hiszem, hogy ez ez lenne. Terhes nem vagyok, fogamzásgátlót nem szedek, nem élek nemi életet jó ideje.

Valakinek volt hasonló? Mit tanácsolnátok?

aug. 22. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Magánorvos?

Én katéteres vizeletvizsgáltra az negyedik urológusnál jutottam el, az vett egyedül komolyan. Végül ott sem volt semmi a vizeletben. Majd egy harmadik nőgyógyász (tehát már hét orvosnál járunk!!) alatt jutottunk el oda, hogy megvastagodott heges hólyagfalam van már, és egy éves gyógyszerkúrát kaptam, leváltották a fogamzásgátlómat is, plusz van egy rakat vény nélküli gyógyszerem amit folyamatosan fenntartó szinten kell szednem. Probiotikumok, vitaminok, tőzegáfonya tabletta, fokhagyma kapszula stb. Plusz hetente egy nap Vitagyn C.

aug. 22. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Magánorvosnál voltál? Milyen vizsgálatok voltak akkor? Kenetvétel, vizelet vizsgálat?
aug. 22. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyik magán volt, nem volt egyik sem! Antibiotikum, kópok oszt csá. Szedjem tovább a kúpokat...

Először azt hittem felfázás, tőzegáfonya, rengeteg folyadék, de nem maradt abba. Nem tudom...

Rakat vény nélküli cuccot is megvettem, vitaminokat is, minden ilyen canebalance stb.

aug. 22. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Először menj el egy maszek nőgyógyászhoz, vegyen kentet. Aztán keress fel egy urológust is mindenképp.
aug. 22. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha miskolci vagy környéki vagy, ajánlom Dr. Rencsi Mártát! Nagyon alapos nőgyógyász.
aug. 23. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!