Szerintetek ciki így másik magánorvoshoz menni?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy PCOS-em, IR-em, ill. pajzsmirigy alulműködésem van, ami egész jól kordában van tartva. Egy éve voltam az endokrinológus-nőgyógyász magánorvosomnál, ahova 3 hónapon belül kellett volna kontrollra visszamennem. Ezt halasztottam (egyrészt pénz miatt), ill. mivel bevezettem a heti 6x mozgást, szigorúbb diétát stb. várni szerettem volna, hogy legyen értelme a változásokat ellenőrizni. Ennek meg is lett eredménye, mert sikerül tartanom azóta is, szóval most látom értelmét kidobni egy halom pénzt (ismételten) magán úton történő vérvételre is. Viszont az orvosomhoz csak november 28-ra kaptam időpontot. Gondoltam kérnék máshova időpontot hátha előbb bejutnék, mert közben szeretnék elkezdeni fogamzásgátlót is szedni.
Igazából örülnék, ha más orvos is mondana véleményt/látna, de nem tudom, hogy utána hogy nézne az ki, hogy visszamegyek az eredeti orvosomhoz. :/ Nála eddig kb. 3-5x voltam az utóbbi 4 év alatt.
Szerintetek mit csináljak? Mit "illik"? Számít nekik?
Semmi ciki nincs benne, mivel ez egy szolgáltatás amit megfizetsz.
Amikor kellett volna , nem volt erérhető az eredeti, tehát a saját érdeked fontosabb bárminél.
Nyugodtan menj másikhoz, az első észre sem fogja venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!