Tegnap vettem észre hogy bal oldalt a nyakamnál van egy gömb,duzzanat Nem tudom miez Kicsit fájdalmas meg tudom fogni nagyon felek hogy rákos lettem Pcos vagyok, most 3 napja hüvely gombám van Ez közbe játszhat ? Nagyon félek
Bocsánat a hadarásért nem jól írtam.
Remélem érthető.
Menj dokihoz minél hamarabb.
Ha ártalmatlan a duzzanat, akkor megnyugszol (én legalábbis szakember nélkül úgysem tudnék igazán), ha pedig baj van, a gyors kezelés fontos lehet!
Remélem minden rendben lesz!
Koszonom
Most olvastam hogy a herpesztől is duzzadt lehet
Nekem meg 2napja jött ki
Nem nem voltam megfázva semmi ,anyosomeknal ittam utánna a pohárból de ő nem herpeszes
Mint említettem hüvely gombam is van
Kezelem .
A herpeszt backroban kenőcsel kenem
Csatlakozom a 6-oshoz, nekem volt nyirokmirigy daganatom, és ha fáj, az ebben az esetben jó jel.
Valami gyulladást kaptál el, ami ellen védekezik a nyirokmirigy, azért nőtt meg.
Nekem évekig ott volt a nyakamban egy csomó, észre sem vettem, mert nem fájt. Lehet torokgyulladás, egy rossz fog is.
A hüvelytől nem a nyakadon duzzadna meg, hanem az ágyékodnál. Én egy fogröntgenre elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!