Mikor kezdett el nőni a melletek?
Figyelt kérdés
Mikor állt meg a növésben? Mennyire volt korai? Akiknek tiniként nagy volt, előnynek, vagy hátránynak éltétek meg?aug. 19. 14:39
1/10 anonim válasza:
Nekem most dutrant be. Nagyot nőtt 2 honap alatt. 19L
2/10 anonim válasza:
14 eves korom óta nem nött, aztan most megis hirtelen beindult. Elso vagyok.
3/10 anonim válasza:
12 évesen már igen csak voltak, annyi idősen zavaró volt mert voltak akiken láttam hogy nézik
26N
4/10 anonim válasza:
#1-2 Csak kíváncsiság. Te minek tulajdonított ezt?
Kaptál valamilyen hormonális lökést, vagy mi változott az életedben?
5/10 anonim válasza:
Nekem folyamatosan nőtt, amikor elkezdtem normális súlyokkal fekvenyomni. :D (f) igaz a sajátomat annyira nem élvezem.
6/10 anonim válasza:
Anorexiás voltam, meg érzelmileg lottyon voltam, depressziós.. valszeg emiatt. Stressz stb. Most boldog vagyok, es helyrejott kb tobb minden, azóta megnőtt.
8/10 anonim válasza:
Korán érő típus vagyok, tízévesen kezdtem. A sok hízás-fogyás miatt azóta is ide-oda jojóznak a melleim, így nehéz lenne megmondani, hogy mikor álltak meg a növésben.
9/10 anonim válasza:
13-14 éves koromban kezdett nőni és 16-17 éves koromig tartott. Akkoriban mondjuk elég "husis" alkat voltam.
10/10 anonim válasza:
Nekem 18 éves koromig nagyon kis pici cicim volt,aztán fősuli kolesz alatt híztam,de xs s méret maradtam. Annyi,hogy nőiesebb lettem. Csípő,fenék,mellre ment a kg. Eléggé jól állt😃 aztán szültem 25 évesen,azok a cicik voltak a legjobbak. Lefogytam,most megint picik de nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!