Nektek az első mensitek előtt, vagy után kezdett inkább nőni a melletek? És hány napig tartott az első mensi? Kb mikorra kezdett ” beállni " a rendszeressége?
Előtte 3-4 évvel már nőtt, utána 2 évvel már befejeződött (7,5 éves koromtól 12 éves koromig nőtt, ekkor a csontnövekedésem is megállt, azóta nem nőttem).
Hormonnal állították le az elsőt 15 nap után, a következő 50 nap kihagyással jött, és onnantól rendszeres volt.
Még azt elmondomm, amit nem tudtam korábban, hogy felnőttként is nő a mell.
Nekem 33 évesen nőtt hirtelen egy méretet, majd 40 évesen még egyet.
Csak ha valaki esetleg nagyíttatni szeretné, tudja, hogy fölösleges.
nekem 2019.aug.10.en jött meg először omm 6napig tartott az első napon alig volt valami nah másnap rendesen zúdúlt.
omm még mindig nem állt be 1 hónaja késik aztán így ennyi
LESZÖGEZEM NEM ÉN VAGYOK A 7ES VÁLASZOLÓ CSAK VALAMI CSODA FOLYTÁN EGY NAPRA ESETT AZ ELSŐ MENSTRUÁCIÓNK!!!
nekem 2019.aug.10.én jött meg először szóval nem olyan régen.
Hát nekem nem fájt a hasam szerencse de most meg meghalok alig bírok mozogni ANNYIRA FÁJ.
2 gyógyszert kell bevennem amire hat.
6 napos volt az első.
hmmm volt hogy 4 hónap ki maradt megjött májusba majd most júni.1.én szóval lehet rendszeres lesz talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!