Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem kívánom a szexet?

Miért nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

Egyszerűen ha sikerül is felizgulnom ,fáj mivel idővel száraz leszek. Avégére mar nagyon fáj.

Korábban sosem volt ilyen problémám napont többször is akartam. Barmikor barhol. Szex mániás voltam..

Mivel nincs párom így nem az a baj,hogy már megszoktam őt. Meg mivel régebben nem volt ilyen ezért nem mondanám magam ilyen beállítottságúnak sem!

Akkor is szedtem fogamzásgátlót és most is. Korábban mikor szünetetlem akkor is volt ilyen problémám.

Mit tehetnék?

Nagyon szeretnék egy jót szexelni már de valamiért ott lent a dolgok nem adatnak meg..

Esetleg valami libidó növelő?

Nem tudom

aug. 18. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Síkosító nem játszik?

Az sokat segítene.

Vagy használj cikadridina hüvelykúpot, az segít nedvesen tartani a hüvelyt

aug. 18. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Sikositó pont erre a megoldás.
aug. 18. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az a megoldás, hogy várd meg amíg találsz valakit, aki igazán vonz! Nem az, hogy síkosítóval feküdj le random alakkal.

Hihetetlen, hogy az emberek ma mennyire el vannak tévedve

aug. 18. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Ajanlom a Ismerkedes menut
aug. 18. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik a megfelelő érzelmi állapot.
aug. 18. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!