Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van? Kicsit véres a...

Mitől van? Kicsit véres a folyásom, sosem észleltem még ilyet nagyon meg vagyok ijedve.

Figyelt kérdés
Elmúlt a menstruaciom most fogok ovulálni. Hozzátenném hogy szűz vagyok még és izgattam ma a csiklóm de szokásos módon és nem éreztem fájdalmat vagy valami ilyesmit.
aug. 17. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg akkor csak ovulációs vérzés. Van akinél néha előfordul. Viszont ha tartósan pecsételsz vagy nő a mennyisége akkor nőgyógyászhoz jó lenne ha elnennél
aug. 17. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nyugodj meg, ovulációkor előfordulhat kis véres folyás (nyák). Ha 1-2 napig tart, akár minden egyes ovulációkor, az normális, nőgyógyász mondta ezt nekem. Nem kell aggódnod.

Ha 4-nél több napig van pecsételés (bármikor a ciklusodban), és ezt hónapokon át tapasztalod, legalább 3 ciklusban, na ott lehet valami, amit érdemes kivizsgálni.

A női ciklus nagyon érzékeny, stressz, betegség, bármi kihathat rá, egy ilyen alkalomtól nem kell megijedni. Akkor jelez a tested, hogy valami nem okés, ha 3 hónapig tapasztalsz valami eltérőt, például 3 hónapon keresztül 5-7 napos pecsételés, az már séma, azzal már irány az orvos, ő majd megvizsgál, vérvétel stb.

aug. 17. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!